fbpx

Kunderne siger

Ud over min mangeårige professionelle erfaring og personlige kendskab til den sammenbragte familie, er DineMine kurset udviklet i nært samarbejde med psykologer, familieterapeuter, socialrådgivere og andre eksperter indenfor familieområdet.

Efter min mening er nogle af de vigtigste eksperter dog jer, der hver dag lever i en sammenbragt familie. Her er udtalelser fra et par af de der har gennemført onlinekuset DineMine for sammenbragte familier.

“Jeg købte DineMine kurset, da vi havde boet sammen som sammenbragt familie i 3 år. Det har hjulpet mig til at forstå, hvorfor det indimellem er svært for os. Min kæreste og jeg har brugt nogle af de arbejdsark til at få snakket om, hvad der skete i starten, da vi flyttede sammen. Det har givet os en forståelse af, hvorfor det indimellem var så svært for os. Jeg kan godt lide, at Anne snakker så meget om, at ingen er forkerte, og det her med, at vi som sammenbragt familie har andre vilkår end kernefamilien. For det tror jeg nok, jeg syntes at vi var…forkerte. Det har givet mig og os mere mod på vores hverdag, som sammenbragt familie.”

“Jeg havde det svært med mit bonusbarn, jeg oplevede en stor irritation og frustration. I samtaler med Anne, og ved at følge kurset, fik jeg undersøgt, hvor den irritation stammede fra. At det kun var en lille del, der handlede om drengen. Og at det mere handlede om, at jeg ikke altid være enig med hans far – min kæreste – omkring opdragelsen af ham. Og at det også handlede om, at jeg stadig sørgede over, at jeg ikke skulle være sammen med mine børn hele tiden. Når jeg så var sammen med mit bonusbarn, savnede jeg mine egne unger så meget, og det kunne jeg ikke holde ud. Jeg troede faktisk, at det var HAM..mit bonusbarn…jeg ikke kunne holde ud. Men der var så meget andet, jeg var frustreret over, og det kom jeg til at forveksle med, at det var ham, der var irriterende.

Det at få øje på alt dette har gjort, at jeg har kunnet tage min bonussøn mere til mig. Vi har fået et bedre forhold. Det har også gjort meget godt for min kæreste og mig, fordi det før var rigtig svært for ham, at jeg var så irriteret på hans søn. “

“Vi har købt DineMine-kurset, og vi har boet sammen i 2 år. Vi har brugt det til at blive inspireret til, hvor vi synes, vi skal ændre på noget i vores hverdag nu og her. Særligt er vi blevet glade for de skabeloner, der er til Husmøder. Vi har godt nok forsøgt mange gange at holde husmøder førhen med alle vores børn. Men nu hjælper de arbejdsark os til at holde fast i en fast form på møderne. Det er rigtig godt.

Vi har også haft gode snakke ud fra det modul, der handler om husregler og opdragelsesregler. Det har hjulpet os til at få en lettere hverdag, og også et bedre forhold til vores bonusbørn hver især.”

Anne Hartung Holm

Jeg har arbejdet med børn og familier i 15 år – de sidste 8 år med familierådgivning. Jeg har erfaring med mange forskellige familieproblematikker.
Læs mere her..

Nyhedsbrev

Få gratis input til hverdagen som sammenbragt familie.

Følg os

Vil du se os fra en anden side, og følge med i hvordan vi arbejder. Så følg os på de sociale medier.

Facebook