fbpx

Om Anne Hartung Holm

Vi kan alle have perioder, hvor det er svært i vores familie og parforhold.

Når vi ikke fungerer i vores relationer, så rammes vi hårdt. Mange føler sig forkerte og magtesløse, når de ikke lykkes i deres familie og parforhold.

Jeg har arbejdet med børn og familier i 15 år – de sidste 8 år med familierådgivning.

Jeg har erfaring med mange forskellige familieproblematikker; sammenbragte familier, skilsmisser, “hjælp vi har fået tvillinger”, rådgivning ift. mange forskellige opdragelsesproblematikker, at få familielivet til at hænge sammen med små børn, familier med børn med forskellige diagnoser og m.m.

Jeg er uddannet pædagog og Marte Meo terapeut. Jeg er i øjeblikket i gang med en 4 årig efteruddannelse som psykoterapeut (www.essens-kurser.dk). Jeg har derudover bl.a. 1. år på Krop og Gestalt terapeutisk institut , et 8 ugers Mindfullness forløb samt 1 års kursus i Neuroaffektiv udviklingspsykologi v/ Susan Hart. 

Rådgivning hos mig

Jeg ligger vægt på, at skabe en ramme og et rum, hvor du og din familie føler jer set, hørt og kan være med det, der fylder i jeres liv lige nu. Jeg gør mig omhyggelig med at se og forstå, hvad der kan ligge bag – at I for en periode, kan have det svært i jeres relationer og i jeres familie. Jeg arbejder ud fra, at vi mennesker udvikler os mest i relationer og i samspil med andre. Her igennem finder vi sammen den rigtige vej til, at I kan trives godt som familie.

Jeg gør mig omhyggelig med at hjælpe jer på den måde, der er rigtig for lige præcis jer.

Hos mig, vil du opleve, at jeg skaber et rum, hvor du kan være dig, at jeg er nærværende i min kontakt med jer – jeg lægger vægt på at skabe et rum, hvor der er en god vekslen imellem lethed og alvor.

I samtalerne vil I kunne tale om det, der fylder I jeres familieliv, I vil kunne få direkte rådgivning og feedback. Nogle gange vil jeg undervise jer lidt, og I kan få konkrete opgaver og fokuspunkter med hjem.

En mulighed er at vælge at optage jeres samspil på video. Dette kan være en vej til at finde nogle af nøglerne til, hvad der skal til for, at I får det bedre som familie. Ift. video – vil dette altid blive besluttet i samråd med jer…. så frygt ikke 🙂

Se mere om den rådgivning jeg tilbyder ansigt-til-ansigt på annehartung.dk

Privat er jeg mor til 3 børn; en dreng på 15 år og en dreng og en pige på 11år. Desuden har jeg en kæreste og er bonusmor til 2 – en pige på 15 og en dreng på 17 år.

Anne Hartung Holm

Jeg har arbejdet med børn og familier i 15 år – de sidste 8 år med familierådgivning. Jeg har erfaring med mange forskellige familieproblematikker.
Læs mere her..

Nyhedsbrev

Få gratis input til hverdagen som sammenbragt familie.

Følg os

Vil du se os fra en anden side, og følge med i hvordan vi arbejder. Så følg os på de sociale medier.

Facebook