fbpx

Salgsbetingelser

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på online produkter.
Efter betaling får du dit login tilsendt via e-mail, og der går typisk kun få minutter, fra du har betalt, til du har dit login via e-mailen – men i sjældne tilfælde kan der godt gå lidt længere tid. Går der mere end en dag, så tjek dit spamfilter eller skriv venligst til .
Du kan ikke bytte eller få pengene retur.

Rettigheder

Anne Hartung Holm har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed på DineMine©. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Behandl derfor din investering med fortrolighed og undlad at udlevere, kopiere eller videregive til 3. part. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug- Naturligvis sammen med din kæreste, børn og bonusbørn.
Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Anne Hartung Holms virksomhed.

Ansvar

Anne Hartung Holm/ DineMine er ikke ansvarlig for indirekte skade eller tab. Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Anne Hartung Holm/ DineMine har handlet simpelt uagtsomt. Anne Hartung Holm/ DineMine har intet ansvar for om servere, uploadede filer og internetforbindelse fungerer korrekt.
Copyright og rettighederne til DineMine© tilhører Anne Hartung Holm og ISOfilm, 2016 ©.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 6169 5622
E-mail:

Anne Hartung Holm

Jeg har arbejdet med børn og familier i 15 år – de sidste 8 år med familierådgivning. Jeg har erfaring med mange forskellige familieproblematikker.
Læs mere her..

Nyhedsbrev

Få gratis input til hverdagen som sammenbragt familie.

Følg os

Vil du se os fra en anden side, og følge med i hvordan vi arbejder. Så følg os på de sociale medier.

Facebook